Uusi
Lisätuotteiden tilaus Suurenna
Lisätuotteiden tilaus

Lisätuotteiden tilaus

Löysitkö vielä lisää tuotteita tilaukseesi? Tällä palvelulla voit lisätä tuotteita vielä odottamassa olevaan aikaisempaan tilaukseesi. Lisää tämä palvelu ostoskoriisi haluamasi lisätuotteiden kanssa ja saat ne ilman uusia postikuluja. Huomioithan, että mikäli aikaisempi tilauksesi oli tilattu kirjetoimituksella, et voi lisätä tilaukseesi tuotteita joille ei ole kirjetoimitusta saatavilla.

Tuotekuvaus

0,00 €

Tuotteen mitat

Tarkista ennen tilausta lähetysseurannasta, että aikaisempaa tilaustasi ei ole vielä toimitettu. Varmista myös aiemmin valitsemasi toimitustapa. Kirjetoimituksella tilattuihin tilauksiin voit lisätä vain sellaisia tuotteita joilla on kirjetoimitus saatavilla. Esimerkiksi kaikki hiuspannat, sukat, tumput, huivit ja ohuet pipot. Perustoimituksella tehtyihin tilauksiin voit lisätä vapaasti kaikkea. Huom! Lisätuotteiden tilaus ei vaikuta paikkaasi tilausjonossa. Saat pitää alkuperäisen paikkasi, vaikka lisäätkin tilaukseen tuotteita.

Toimitusajat

 Normaali toimitus: Toimitusaika riippuu ompelimon tilausruuhkasta. Tämän hetkiset toimitusaikatiedot löydät toimitusaikasivulta.

 Pikatoimitus: Nopeutettu toimitus jonon ohi, toimitus lähetysseurattuna pakettina 1-4 arkipäivää.

Vaihto ja palautus

Maksuton 14 vuorokauden vaihto-ja palautusoikeus.

Maksutavat