Maksutavat Suomessa

 • Verkkopankkimaksu. Ei laskutuslisää tai muita lisiä.
 • Luottokortit. Ei laskutuslisää tai muita lisiä.
 • Klarna-lasku. Laskutuslisä 4,90.
 • Klarna-tili/osamaksu. Laskutuslisä 2,90 ja kuukausittainen tilinhoitomaksu 3,90 /kk.
 • Jousto-lasku ja osamaksu. Laskutuslisä 4,90.
 • Collector-lasku ja osamaksu. Laskutuslisä 3,90 ja kuukausittainen tilinhoitomaksu 2,95 /kk.
 • Sähköposti- ja puhelintilaukset / tilisiirto. Ei laskutuslisää tai muita lisiä.

Kansainväliset maksutavat

 • Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard, Eurocard, Diners Club ja JCB.
 • Paypal-tili ja luottokortit
 • Tilisiirto

Verkkopankit ja luottokortit

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken. Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard, Eurocard, Diners Club ja JCB.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Klarna-lasku

 • 14 päivää korotonta maksuaikaa
 • Klarna-laskulla maksaessasi saat tilauksesi mukana laskun, jolla on 14 päivää korotonta maksuaikaa.
 • Laskutuslisä 4,90 € / tilaus

Klarna tarkistaa henkilötunnuksen avulla henkilö- ja luottotietosi. Laskulla maksaminen edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Laskulla ostettaessa tilaajalla ei saa olla luottomerkintöjä eikä maksamattomia laskuja Klarnalle. Henkilötunnusta ei tallenneta verkkokaupan rekisteriin. Tilaus toimitetaan ainoastaan tilauksen tekijän väestörekisterissä olevaan osoitteeseen. Huom! Klarna vaatii tilauksen yhteydessä puhelinnumeron.

Laskun voit halutessasi muuttaa osamaksuksi maksamalla laskussa mainitun minimisumman (väh. 9 € tai 1/24 osa laskun summasta). Tällöin laskusi muuttuu Klarna-tiliksi, johon pätevät tili/osamaksu-kohdassa mainitut ehdot.

Maksumuistutuksesta veloitetaan voimassa olevan lainsäädännön mukainen muistutusmaksu, alkaen 5 € sekä kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko lisättynä 7% lisäkorolla).

Klarna-tili/osamaksu

 • Laskutuslisä 2,90 € / tilaus
 • Vuosikorko 22%
 • Maksa osissa vähintään 8,95 € / kk tai 1/24 kokonaissummasta.

Voit maksaa tilauksesi osissa Klarnan osamaksulla. Osamaksulla maksaessa Klarna Oy avaa sinulle tilin automaattisesti ensimmäisen tilauksen yhteydessä ja lähettää sinulle tilisopimuksen postissa. Tarkista, että tietosi ovat oikein ja palauta allekirjoitettu sopimus vastauskirjekuoressa Klarna Oy:lle.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 8,95€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä (3,95 €).

Klarna tarkistaa henkilötunnuksen avulla henkilö- ja luottotietosi. Laskulla maksaminen edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Henkilötunnusta ei tallenneta verkkokaupan rekisteriin. Tilaus toimitetaan ainoastaan tilauksen tekijän väestörekisterissä olevaan osoitteeseen. Huom! Klarna vaatii tilauksen yhteydessä puhelinnumeron.

Tutustu huolellisesti Klarna-osamaksun tiliehtoihin: http://klarna.com/klarna-tiliehdot.pdf

Lisätietoja voit kysyä Klarnan asiakaspalvelusta: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Jousto lasku ja osamaksu

 • 14 päivää korotonta maksuaikaa
 • Laskutuslisä 4,90 € / tilaus

Jousto on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20-75 vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoluottoa voi saada 20-1000 euron ostoksiin. Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustoluottoa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Kun maksat joustolla ja valitset maksutavaksi laskun, saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90€. Joustorahalla voit maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90€ /lasku lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29% vuotuista korkoa (kuukausikorko 2,42%).

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Collector-lasku ja osamaksu

 • Keskimäärin 45 päivää korotonta maksuaikaa
 • Laskutusmaksu 3,90 €
 • Collectorin kuukausittainen tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Kun maksat laskun Collector-tilillä, sinun ei tarvitse maksaa mitään kyseisestä laskusta saman kuun aikana. Collector lähettää koontilaskun kalenterikuukauden maksuistasi maksutapahtumaa seuraavan kuun aikana ja lasku erääntyy aina vasta kyseisen kuun viimeinen päivä. Voit maksaa laskun joko kertasuorituksena tai maksaa sinulle sopivan summan, kuitenkin vähintään laskussa mainitun minimisumman. 

Laskun maksukuukaudelta ei peritä korkoa eli maksupäivästä riippuen korotonta maksuaikaa tulee 0-30 päivää. Koontilaskuun lisätään kiinteä korko 1,6%/kk, mikä vastaa 19,2% nimellistä vuosikorkoa. Lisäksi veloitetaan tilinhoitomaksu 2,95 €/kk vain niiltä kuukausilta kun luotto on käytössä. 

Myöhästyneistä ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä velalle sovittu kuukausikorko 1,6% viivästyneeltä ajalta. Voit maksaa laskuja yhteensä 1000 euron luotolla. Kuukausittain käytettävissäsi oleva luoton määrä riippuu siitä, paljonko luottorajastasi on jo käytetty. Minimilyhennys on 1/36 Netpostissa maksetun laskun alkuperäisestä summasta, kuitenkin vähintään 5 euroa. 

Collector-tiliä voivat hakea kaikki 20-vuotta täyttäneet Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, joilla ei ole luottohäiriömerkintöjä ja vuositulot ovat vähintään 15 000 euroa.

Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 1000 euron luotolle 12kk ajalle on 26,2%.

Lisää Collector- laskusta ja osamaksusta osoitteessa https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/collector-tili/

Sähköposti- ja puhelintilaukset

Mikäli ostosten teko verkkokaupan kautta ei jostain syystä onnistu tai sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit tehdä tilauksen myös puhelimella tai sähköpostilla. Tälläiset tilaukset maksetaan ennakkomaksuna tilisiirrolla. Sähköpostitilaukset voi lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@babypanda.fi.