Paytrail

Maksutavat Suomessa

 • Verkkopankkimaksu. Ei laskutuslisää tai muita lisiä.
 • Luottokortit. Ei laskutuslisää tai muita lisiä.
 • Jousto-lasku ja osamaksu. Laskutuslisä 4,90.
 • Collector-lasku ja osamaksu. Laskutuslisä 2,90 ja kuukausittainen tilinhoitomaksu 2,95 /kk.
 • Sähköposti- ja puhelintilaukset / tilisiirto. Ei laskutuslisää tai muita lisiä.

Kansainväliset maksutavat

 • Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard, Eurocard, Diners Club ja JCB.
 • Paypal-tili ja luottokortit
 • Tilisiirto

Verkkopankit ja luottokortit

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken. Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard, Eurocard, Diners Club ja JCB.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Jousto lasku ja osamaksu

 • 14 päivää korotonta maksuaikaa
 • Laskutuslisä 4,90 € / tilaus

Jousto on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20-75 vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoluottoa voi saada 20-1000 euron ostoksiin. Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustoluottoa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Kun maksat joustolla ja valitset maksutavaksi laskun, saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90€. Joustorahalla voit maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90€ /lasku lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29% vuotuista korkoa (kuukausikorko 2,42%).

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Collector-lasku ja osamaksu

 • Keskimäärin 45 päivää korotonta maksuaikaa
 • Laskutusmaksu 2,90 €
 • Collectorin kuukausittainen tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Kun maksat laskun Collector-tilillä, sinun ei tarvitse maksaa mitään kyseisestä laskusta saman kuun aikana. Collector lähettää koontilaskun kalenterikuukauden maksuistasi maksutapahtumaa seuraavan kuun aikana ja lasku erääntyy aina vasta kyseisen kuun viimeinen päivä. Voit maksaa laskun joko kertasuorituksena tai maksaa sinulle sopivan summan, kuitenkin vähintään laskussa mainitun minimisumman. 

Laskun maksukuukaudelta ei peritä korkoa eli maksupäivästä riippuen korotonta maksuaikaa tulee 0-30 päivää. Koontilaskuun lisätään kiinteä korko 1,6%/kk, mikä vastaa 19,2% nimellistä vuosikorkoa. Lisäksi veloitetaan tilinhoitomaksu 2,95 €/kk vain niiltä kuukausilta kun luotto on käytössä. 

Myöhästyneistä ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä velalle sovittu kuukausikorko 1,6% viivästyneeltä ajalta. Voit maksaa laskuja yhteensä 1000 euron luotolla. Kuukausittain käytettävissäsi oleva luoton määrä riippuu siitä, paljonko luottorajastasi on jo käytetty. Minimilyhennys on 1/36 Netpostissa maksetun laskun alkuperäisestä summasta, kuitenkin vähintään 5 euroa. 

Collector-tiliä voivat hakea kaikki 20-vuotta täyttäneet Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, joilla ei ole luottohäiriömerkintöjä ja vuositulot ovat vähintään 15 000 euroa.

Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 1000 euron luotolle 12kk ajalle on 26,2%.

Lisää Collector- laskusta ja osamaksusta osoitteessa https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/collector-tili/

Sähköposti- ja puhelintilaukset

Mikäli ostosten teko verkkokaupan kautta ei jostain syystä onnistu tai sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit tehdä tilauksen myös puhelimella tai sähköpostilla. Tälläiset tilaukset maksetaan ennakkomaksuna tilisiirrolla. Sähköpostitilaukset voi lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@babypanda.fi.