Tilausten toimitusajat

Käsittelemme ja postitamme tilauksia päivittäin niiden saapumisjärjestyksessä tilausjonon mukaan. Osa tuotteistamme valmistetaan mittatilauksena omassa ompelimossamme ja toimitusaika riippuu tilausruuhkasta.  Mikäli tilauksen on tärkeä olla perillä tiettyyn päivään mennessä, suosittelemme toimitustavaksi pikatoimitusta. Pikatoimitukset käsitellään omassa jonossaan ennen muita tilauksia ja postitetaan lähetysseurattuina paketteina. 

Kirjetoimitus pientavaroille 2,90: Toimitus kotiin kirjelähetyksenä noin 4-7 arkipäivässä.

Perustoimitus 4,90:
 Toimitus suuremmille tuotteille. Toimitusaika noin 4-7 arkipäivää.

Pikatoimitus 9,90:
 Pikatoimitus lähetysseurannalla. Toimitusaika tilauspäivää seuraavat 1-3 arkipäivää.Voit seurata tilauksesi käsittelyä syöttämällä tilauksen viitteen ja sähköpostiosoitteesi tilausseurantaan.

Viivästyneet tai postissa kadonneet lähetykset.

Vaikka Postin jakelu on varsin luotettavaa ja suurin osa lähetyksistä päätyy ajallaan perille, ei ongelmatapauksilta silti aina vältytä. Kun olet saanut tilauksestasi toimitusvahvistuksen, mutta lähetystä ei kuulu toimituspäivää seuraavien seitsemän arkipäivän sisällä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua paikantamaan lähetyksesi. Emme voi taata, että Posti kulkee aina ajallaan, mutta kaikilla tilauksillamme on 100% toimitustakuu, ilman pakettia ei jää kukaan.