Toimitusajat


Ira Viktoria -mittatilaustuotteet:
 Ira Viktoria -tuotteiden valmistusjono on tällä hetkellä arviolta  1-2 viikkoa. Kiireelliset tilaukset pikatoimituksella jonon ohi 1-4 arkipäivää.

Ira Viktoria on oma mallistomme ja suunnittelemme ja valmistamme tuotteet juuri sinulle. Kaikki pikatilaukset ommellaan ensimmäisinä normaalijonon ohi. Voit muuttaa tilauksesi toimitustavan jälkikäteen pikatoimitukseksi täällä. Voit myös muuttaa tai lisätä tuotteita tilaukseesi jälkikäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@babypanda.fi.

Varastotuotteet ja Tiny Tiara -hiuspannat: 1-4 arkipäivää pikatoimituksella, noin 4-7 arkipäivää perustoimituksella.

Tilausseuranta löytyy täältä.

Toimitustavat

Perustoimitus 2,90-4,90: Tilauksen toimitus postipakettina tai kirjeenä. Ostoskori laskee postikulujen hinnan automaattisesti tuotteiden koon mukaan.

Pikatoimitus 11,90:
 Tilauksen käsittely jonon ohi, toimitusaika tilauspäivää seuraavat 1-4 arkipäivää. Toimitus lähetysseurattuna pakettina.Tilaus- tai toimitusvahvistus puuttuu

Kaikista tilauksista lähtevät automaattiset tilaus- ja toimitusvahvistusviestit tilauksessa olleeseen sähköpostiosoitteeseen. Jotkin sähköpostiohjelmat suodattavat nämä viestit suoraan roskapostikansioon, josta ne jäävät helposti huomaamatta. Mikäli käytössäsi on hotmail- tai outlook-päätteinen sähköpostiosoite, tarkistathan myös roskapostikansiosi.


Viivästyneet tai postissa kadonneet lähetykset.

Vaikka Postin jakelu on varsin luotettavaa ja suurin osa lähetyksistä päätyy ajallaan perille, ei ongelmatapauksilta silti aina vältytä. Kun olet saanut tilauksestasi toimitusvahvistuksen, mutta lähetystä ei kuulu toimituspäivää seuraavien seitsemän arkipäivän sisällä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua paikantamaan lähetyksesi. Emme voi taata, että Posti kulkee aina ajallaan, mutta kaikilla tilauksillamme on 100% toimitustakuu, ilman pakettia ei jää kukaan.