Slide background

Toimitustakuu jouluksi! Viimeinen tilauspäivä 10.12.2019.

Kaikki tilaukset, jotka on tehty viimeistään 10.12 ehtivät perille jouluksi. Vielä varmemman toimituksen saat, kun valitset toimitustavaksi kirjeen sijasta postipaketin tai Matkahuollon paketin.


Toimitusajat


Tiny Tiara -hiuspannat: Tiny Tiara -hiuspannat valmistetaan ompelimossamme viiden arkipäivän sisällä + postitus. 

Ira Viktoria -tilaustuotteet: Oman ompelimomme Ira Viktoria -tuotteiden valmistusjono on tällä hetkellä arviolta 1-2 viikkoa + postitus.

Varastotuotteet: Varastotuotteet postitetaan noin kolmen arkipäivän sisällä.

Toimituskulut

Kirjetoimitus 2,90-4,90: Tilauksen toimitus kirjeenä. Ei lähetysseurantaa, jakelu noin 2-4 arkipäivässa. Kirjepostia ei jaeta tiistaisin.

Lähetysseurattu Postin Pikakirje 7,90: Lähetysseurattu pikakirje on perillä yhteysvälistä riippuen postittamista seuraavana arkipäivänä tai toisena arkipäivänä postittamisesta. Pikakirjeet jaetaan myös tiistaisin.

Postipaketti 5,90:  Toimitus lähetysseurattuna pakettina postiin noin 1-3 arkipäivässä. Saapumisilmoitus lähetetään vastaanottajalle tekstiviestinä ja sähköpostilla.Viivästyneet tai postissa kadonneet lähetykset.

Vaikka Postin jakelu on varsin luotettavaa ja suurin osa lähetyksistä päätyy ajallaan perille, ei ongelmatapauksilta silti aina vältytä. Kun olet saanut tilauksestasi toimitusvahvistuksen, mutta lähetystä ei kuulu toimituspäivää seuraavien seitsemän arkipäivän sisällä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua paikantamaan lähetyksesi. Emme voi taata, että Posti kulkee aina ajallaan, mutta kaikilla tilauksillamme on 100% toimitustakuu, ilman pakettia ei jää kukaan.