15.4.2019 Tilauksissa on tällä hetkellä poikkeuksellisen paljon ruuhkaa ja pikatoimitus on hetkellisesti pois päältä. Pahoittelemme viivettä!

Toimitusajat


Varastotuotteet ja Tiny Tiara -hiuspannat: 2-4 arkipäivää pikatoimituksella, noin 4-7 arkipäivää perustoimituksella. Kaikki tilaukset tuotteet toimitetaan yhdessä paketissa. Jos tilauksessasi on mukana tilaustuotteita, pätee niiden toimitusaika koko tilaukseen.

Ira Viktoria -tilaustuotteet: Oman ompelimomme Ira Viktoria -tuotteiden valmistusjono on arviolta 2-4 viikkoa. Pikatoimitukset 3-5 arkipäivää.

Hei kaikki Babypandan asiakkaat!

Ira Viktoria ja Tiny Tiara ovat omia mallistojani, suunnittelen ja valmistan tuotteet tilauksesta juuri sinulle. Jonon pituus on arvio ja vaihtelee ruuhkan mukaan. Mikäli sinulle on tärkeää, että tilauksesi on ehdottomasti perillä tiettynä päivänä, valitse toimitustavaksi pikatoimitus! Kaikki pikatoimitukset käsitellään kiireellisinä ja postitetaan lähetysseurattuina paketteina. Voit muuttaa tilauksesi toimitustavan jälkikäteen pikatoimitukseksi täällä. Voit myös muuttaa tai lisätä tuotteita tilaukseesi jälkikäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@babypanda.fi.

Terveisin,

Emma Henriksson
Vaatetusompelija, Ira ViktoriaToimitustavat

Perustoimitus 2,90-4,90: Tilauksen toimitus postipakettina tai kirjeenä. Ostoskori laskee postikulujen hinnan automaattisesti tuotteiden koon mukaan.

Pikatoimitus 11,90:
 Tilauksen käsittely jonon ohi, toimitusaika tilauspäivää seuraavat 2-4 arkipäivää. Toimitus lähetysseurattuna pakettina.Tilaus- tai toimitusvahvistus puuttuu

Kaikista tilauksista lähtevät automaattiset tilaus- ja toimitusvahvistusviestit tilauksessa olleeseen sähköpostiosoitteeseen. Jotkin sähköpostiohjelmat suodattavat nämä viestit suoraan roskapostikansioon, josta ne jäävät helposti huomaamatta. Mikäli käytössäsi on hotmail- tai outlook-päätteinen sähköpostiosoite, tarkistathan myös roskapostikansiosi.


Viivästyneet tai postissa kadonneet lähetykset.

Vaikka Postin jakelu on varsin luotettavaa ja suurin osa lähetyksistä päätyy ajallaan perille, ei ongelmatapauksilta silti aina vältytä. Kun olet saanut tilauksestasi toimitusvahvistuksen, mutta lähetystä ei kuulu toimituspäivää seuraavien seitsemän arkipäivän sisällä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua paikantamaan lähetyksesi. Emme voi taata, että Posti kulkee aina ajallaan, mutta kaikilla tilauksillamme on 100% toimitustakuu, ilman pakettia ei jää kukaan.