Toimitusajat


Ira Viktoria -tuotteet:
 Ira Viktoria -tuotteiden valmistusjono on tällä hetkellä arviolta 3-4 viikkoa + postin toimitusaika. Kiireelliset tilaukset pikatoimituksella jonon ohi 1-4 arkipäivää. Huomioithan, että normaalitoimituksen jonon pituus on karkea arvio ja toimitusaikatakuu on vain pikatoimituksella.

Muut tuotteet: 1-4 arkipäivää pikatoimituksella, noin 4-7 arkipäivää perustoimituksella, noin 6-10 arkipäivää economy-kirjeenä.

Tärkeää tietoa, kun tilaat tuotteita tuleviin juhliin! Tilauksiin, joiden pitää olla perillä tiettyyn päivämäärään mennessä, on varminta valita toimitustavaksi aina pikatoimitus. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun tilauksessasi on mukana ompelimossamme valmistettavia Ira Viktoria -tuotteita. Kyseiset tuotteet valmistetaan tilausjonon mukaisessa järjestyksessä ja ilmoitettu jonon pituus on vain arvio. Pikatoimitus on ainoa toimitustapa, jolle annamme toimitusaikatakuun. Pikatoimitus toimitetaan myös aina lähetysseurattuna postipakettina, joka on kirjepostia varmempi. Kirjepostilla, varsinkin 2-luokan economy-kirjeillä on varsin usein jakeluviivästyksiä.

Tilausseuranta löytyy täältä.

Toimitustavat


Economy-kirje 2,90:
 
Pienikokoisten tuotteiden toimitus kotiin 2-luokan kirjeenä. Economy-kirjeet liikkuvat postissa tavallista hitaammin, jakeluaika noin 4 arkipäivää postituksesta.

Perustoimitus 4,90:
 Tilauksen toimitus postipakettina tai 1-luokan priority-kirjeenä. 

Pikatoimitus 11,90:
 Tilauksen käsittely jonon ohi, toimitusaika tilauspäivää seuraavat 1-4 arkipäivää. Toimitus lähetysseurattuna pakettina.Tilaus- tai toimitusvahvistus puuttuu

Kaikista tilauksista lähtevät automaattiset tilaus- ja toimitusvahvistusviestit tilauksessa olleeseen sähköpostiosoitteeseen. Jotkin sähköpostiohjelmat suodattavat nämä viestit suoraan roskapostikansioon, josta ne jäävät helposti huomaamatta. Mikäli käytössäsi on hotmail- tai outlook-päätteinen sähköpostiosoite, tarkistathan myös roskapostikansiosi.


Viivästyneet tai postissa kadonneet lähetykset.

Vaikka Postin jakelu on varsin luotettavaa ja suurin osa lähetyksistä päätyy ajallaan perille, ei ongelmatapauksilta silti aina vältytä. Kun olet saanut tilauksestasi toimitusvahvistuksen, mutta lähetystä ei kuulu toimituspäivää seuraavien seitsemän arkipäivän sisällä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua paikantamaan lähetyksesi. Emme voi taata, että Posti kulkee aina ajallaan, mutta kaikilla tilauksillamme on 100% toimitustakuu, ilman pakettia ei jää kukaan.