Toimitusajat


Tiny Tiara -hiuspannat ja muut tuotteet: Tiny Tiara- hiuspantojen ja muiden tuotteiden toimitusaika on noin 1 viikko.

Ira Viktoria -tilaustuotteet: Oman ompelimomme Ira Viktoria -tuotteiden valmistusjono on tällä hetkellä arviolta noin 2 viikkoa.

Toimituskulut

Toimituskulut 2,90-5,90: Tilauksen toimitus postipakettina tai kirjeenä. Ostoskori laskee postikulujen hinnan automaattisesti tuotteiden koon ja määrän mukaan.Tilaus- tai toimitusvahvistus puuttuu

Kaikista tilauksista lähtevät automaattiset tilaus- ja toimitusvahvistusviestit tilauksessa olleeseen sähköpostiosoitteeseen. Jotkin sähköpostiohjelmat suodattavat nämä viestit suoraan roskapostikansioon, josta ne jäävät helposti huomaamatta. Mikäli käytössäsi on hotmail- tai outlook-päätteinen sähköpostiosoite, tarkistathan myös roskapostikansiosi.


Viivästyneet tai postissa kadonneet lähetykset.

Vaikka Postin jakelu on varsin luotettavaa ja suurin osa lähetyksistä päätyy ajallaan perille, ei ongelmatapauksilta silti aina vältytä. Kun olet saanut tilauksestasi toimitusvahvistuksen, mutta lähetystä ei kuulu toimituspäivää seuraavien seitsemän arkipäivän sisällä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua paikantamaan lähetyksesi. Emme voi taata, että Posti kulkee aina ajallaan, mutta kaikilla tilauksillamme on 100% toimitustakuu, ilman pakettia ei jää kukaan.