Toimitusehdot 

Tilaus

Tuotteet tilataan verkkokaupan ostoskorin kautta ja toimitetaan Postin kirje- tai pakettilähetyksinä. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Hinnat ilmoitetaan euroissa ja sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Maksutavat ja laskutuslisät

 • Verkkopankkimaksu. Ei laskutuslisää tai muita lisiä.
 • Luottokortit. Ei laskutuslisää tai muita lisiä.
 • Jousto-lasku ja osamaksu. Laskutuslisä 4,90.
 • Collector-lasku ja osamaksu. Laskutuslisä 2,90 ja kuukausittainen tilinhoitomaksu 2,95 /kk.
 • Sähköposti- ja puhelintilaukset / tilisiirto. Ei laskutuslisää tai muita lisiä.

Toimitusajat

Toimitusajat löytyvät täältä: https://www.babypanda.fi/fi/sivut/tietoa-toimituksesta.html. Tutustuthan toimitusaikoihin huolellisesti ennen tilausta. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun tilaat tuotteita tuleviin juhliin ja niiden on oltava perillä tiettyyn päivämäärään mennessä.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Vahingoittunut/kadonnut lähetys

Jos postipakettisi on vahingoittunut, ota yhteys postiin. Posti korvaa lähetyksen vahingoittumisen, mikäli lähetyksen sisältö vahingoittuu kuljetuksen aikana. Mikäli tilauksesi ei saavu toimituspäivää seuraavien seitsemän arkipäivän sisällä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua paikantamaan lähetyksesi. Lisätietoja toimituksesta saat myös tietoa toimituksesta-sivulta.

Vaihto-ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto-ja palautusoikeus. Palautusoikeuden laskeminen alkaa siitä hetkestä, kun asiakas vastaanottaa tuotteen fyysisesti. 13.6.2014 voimaan tulleen kuluttajansuojalain muutoksen mukaan kaikista palautuksista on ilmoitettava etukäteen ja paketin noutamatta jättäminen ei ole palauttamista. Noutamattomista paketeista perimme edestakaisten postikulujen hinnan. Paketin uudelleen postittamisesta veloitamme toimituskulut 5,90. Emme hyvitä 14 vuorokauden jälkeen lähetettyjä palautuksia.

Palautuksista veloitetaan palautuskulut lähetyksen koon mukaan. Tuotteen koon vaihto on maksutonta.  Jos toimitustavaksi on valittu pikatoimitus, ylimääräistä pikatoimituslisää ei hyvitetä.

Palautusohjeet löydät täältä.

Tietosuoja ja rekisteriseloste

Rekisterin käyttötarkoitus on Babypandan asiakasrekisterin ylläpitäminen, asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely, sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteritietoja käsitellään henkilötietosuojalain mukaisella tavalla ja niitä käytetään vain asiakassuhteen hoitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

 • Henkilön etu- ja sukunimi
 • Sähköpostiosoite
 • Postiosoite
 • Puhelinnumero
 • Tiedot käsitellyistä tilauksista
 • Tilausten Postin seurantatiedot