Vaihdot ja palautukset

Valmistamme ompelimomme tuotteet tilauksesta juuri sinulle. Turhien palautusten välttämiseksi tutustuthan huolellisesti tuotteen kokotaulukkoon ennen tilausta. Jos on tarvetta vain yhdelle juhlamekolle, teethän valinnan jo verkkokaupassa ja tilaat kerralla vain yhden koon/mallin sovitukseen.

Palautusehdot

Sivustolla näkyvillä valmiilla listatuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteilla, joiden värejä on mahdollista vaihtaa ja yhdistellä omien mieltymysten mukaan ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Tuotteen palautusoikeus on ilmoitettu erikseen jokaisen tuotteen tuotesivulla. Ilmoitus palautuksesta tulee tehdä 14 vuorokauden sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Emme hyvitä palautusajan jälkeen saapuneita lähetyksiä. Tuotteen vaihto kerran samanlaiseen, mutta erikokoiseen tuotteeseen on maksutonta. Muut palautukset ovat omakustanteisia postin hinnaston mukaan.

Palautettujen tuotteiden tulee olla alkuperäisessä kunnossaan, eli käyttämättömiä, pesemättömiä ja tuotelappujen pitää olla kiinni. Tuotelappu on vaatteen sinetti ja takaa, että tuote on uusi.

Ilmoitathan kaikista palautuslähetyksistä etukäteen sähköpostilla asiakaspalvelu@babypanda.fi tai asiakaspalvelulomakkeella. Liitä palautusilmoitukseen nimesi, tilauksen viite ja vaihdettavat/palautettavat tuotteet. Ilmoituksen jälkeen saat sähköpostiisi palautusohjeet ja vahvistuksen palautuksesta.

Palautushinnasto

2,90 kirjelähetykset. Kirjelähetyksen pitää mahtua postiluukusta, enimmäismitat 250 mm x 353 mm x 30 mm.

5,90 postipaketti etukäteen postin verkkokaupasta posti.fi/laheta ostettuna. Edullisin vaihtoehto kaikkiin pakettipalautuksiin.

9,90 postipaketti postin toimipisteestä tai sopimustunnuksella lähetetty asiakaspalautuspaketti.

Tilauksesta hyvitetään palautetut tuotteet ja perustoimituskulut mikäli koko tilaus palautetaan. Koko tilausta palautettaessa myös mahdolliset kaupanpäälliset pitää palauttaa. Halutessasi voit myös lunastaa kaupanpäälliset niiden oikealla hinnalla. Mahdollisia pikatoimituslisiä ja Collector-laskutuslisiä ei palauteta.

Maksuton tuotteen koon vaihto

Tuote voidaan vaihtaa maksutta kerran toiseen samanlaiseen erikokoiseen tuotteeseen.


Noutamattomat paketit

13.6.2014 voimaan tulleen kuluttajansuojalain muutoksen mukaan asiakkaan on ilmoitettava palautuksista aina etukäteen ja paketin noutamatta jättäminen ei ole enää palauttamista. Noutamattomista paketeista perimme palautuskuluja 10 euroa, sekä toimituksesta aiheutuneet postikulut 5,90.

Palautuksen käsittelyaika

Palautamme maksusuorituksesi heti, kun olemme vastaanottaneet palautuksen tai olet osoittanut lähettäneesi tuotteet takaisin viimeistään kahden viikon sisällä peruutusilmoituksen tekemisestä. Kun olemme käsitelleet palautuksesi, saat siitä vielä sähköpostiisi erillisen ilmoituksen. Vaihtotuotteet postitetaan heti palautuksen saavuttua. Mikäli tuotteen vaihdolla on kiire, saat sen nopeimmin tekemällä uuden tilauksen ja palautustuote hyvitetään sen saapuessa.