Tärkeää! Ilmoitathan kaikista palautuslähetyksistä etukäteen sähköpostilla asiakaspalvelu@babypanda.fi tai asiakaspalvelulomakkeella. Ilmoituksen jälkeen saat palautusohjeet sähköpostiisi.

Palautetuista tuotteista hyvitetään tuotteiden hinta ja toimituskulut, mikäli kaikki tilauksen tuotteet palautetaan. Jos toimitustavaksi on valittu pikatoimitus, ylimääräistä pikatoimituslisää ei hyvitetä. Laskulla tilattaessa laskutuslisiä ei hyvitetä. Mikäli laskulla tilattuja tuotteita palautetaan myöhässä, Klarnan ja Collectorin perimät myöhästymismaksut jäävät asiakkaan maksettavaksi. Palautathan siis laskulla tilatut tuotteet mahdollisimman nopeasti.

Kaikilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto-ja palautusoikeus. Tuotteiden tulee olla alkuperäisessä kunnossaan, eli käyttämättömiä, pesemättömiä ja kaikkien tuotelappujen pitää olla kiinni. Tuotelappu on vaatteen sinetti ja takaa, että tuote on uusi. Emme hyvitä palautusajan jälkeen saapuneita lähetyksiä. Kaikki 14 vuorokauden sisällä postitetut, etukäteen ilmoitetut ja oikealla asiakaspalautustunnuksella lähetetyt palautukset kulkevat postin kautta maksuttomina Babypandan asiakaspalautuslähetyksinä, eli postimaksua ei tarvita. Huom! Maksuton palautus koskee vain Suomesta lähetettyjä palautuksia.

Palautusilmoitus

Liitäthän palautusilmoitukseen mukaan:

  • Nimi:
  • Tilauksen viite:
  • Vaihdettavat/palautettavat tuotteet:

Klarna- ja Collector-laskuilla tehdyissä tilauksissa palautettujen tuotteiden arvo vähennetään laskusta ja laskun voi maksaa vanhalla laskupohjalla muuttamalla loppusumman. Huom! Laskutuslisiä ja pikatoimituslisiä ei hyvitetä!

Tärkeää! Säilytä postin palautuksesta antama kuitti, kunnes olet saanut vahvistuksen, että olemme vastaanottaneet lähetyksen. Mikäli lähetys katoaa postissa, emme voi hyvittää tuotteita ilman kuittia palautuksesta.Noutamattomat paketit ja palautuksesta ilmoittamatta jättäminen

13.6.2014 voimaan tulleen kuluttajansuojalain muutoksen mukaan asiakkaan on ilmoitettava palautuksista aina etukäteen ja paketin noutamatta jättäminen ei ole enää palauttamista. Noutamattomista paketeista perimme edestakaisten postikulujen hinnan. Muuten palautuslähetykset ovat maksuttomia, mikäli palautuslähetyksen postittaminen tapahtuu 14 vuorokauden sisällä paketin vastaanottamisesta.

Palautuksen käsittelyaika

Asiakaspalautuslähetykset liikkuvat postissa normaalia postia hitaammin ja käsittelemme saapuneita palautuslähetyksiä yhdessä erässä viikottain. Palautamme maksusuorituksesi 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen saatuamme edellyttäen, että olemme vastaanottaneet palautuksen tai olet osoittanut lähettäneesi tuotteet takaisin viimeistään kahden viikon sisällä peruutusilmoituksen tekemisestä.  Kun olemme käsitelleet palautuksesi, saat siitä vielä sähköpostiisi erillisen ilmoituksen. Huom! Vaihtotuotteet postitetaan heti palautuksen saavuttua.

Tuotteen vaihto

Voit vaihtaa tuotteen kerran erikokoiseen tai samanhintaiseen tuotteeseen. Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen eri hintaiseen tuotteeseen, voit tehdä siitä uuden tilauksen ja palauttaa aikaisemman normaalina asiakaspalautuslähetyksenä.