Vaihdot ja palautukset

Ilmoitathan kaikista palautuslähetyksistä etukäteen sähköpostilla asiakaspalvelu@babypanda.fi tai asiakaspalvelulomakkeella. Liitä palautusilmoitukseen nimesi, tilauksen viite ja vaihdettavat/palautettavat tuotteet. Ilmoituksen jälkeen saat vahvistuksen palautuksesta tekstiviestinä ja sähköpostilla.

Kaikilla tuotteilla, poislukien omien värimieltymysten mukaan kustomoiduilla tuotteilla, on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettujen tuotteiden tulee olla alkuperäisessä kunnossaan, eli käyttämättömiä, pesemättömiä ja tuotelappujen pitää olla kiinni. Tuotelappu on vaatteen sinetti ja takaa, että tuote on uusi. Emme hyvitä palautusajan jälkeen saapuneita lähetyksiä. Tuotteen vaihto kerran samanlaiseen, mutta erikokoiseen tuotteeseen on maksutonta. Muista palautuksista perimme postimaksun lähetyksen koon mukaan. Palautuslähetykset kulkevat Babypandan asiakaspalautussopimuksen kautta ja palautuskulut vähennetään hyvityksen loppusummasta. Voit myös maksaa palautuksen itse, mikäli se on sinulle edullisempaa.

Tärkeää! Säilytä postin palautuksesta antama kuitti, kunnes olet saanut vahvistuksen, että olemme vastaanottaneet lähetyksen. Mikäli lähetys katoaa postissa, emme voi hyvittää tuotteita ilman kuittia palautuksesta.

Palautushinnasto

2,90 kirjelähetykset. Kirjelähetyksen pitää mahtua postiluukusta, enimmäismitat 250 mm x 353 mm x 30 mm.

4,90 postipaketti. Kaikki yli kirjemittojen menevät lähetykset.

Tilauksesta hyvitetään palautetut tuotteet ja perustoimituskulut 2,90 mikäli koko tilaus palautetaan. Palautuskulut vähennetään palautettujen tuotteiden hinnasta. Koko tilausta palautettaessa myös mahdolliset kaupanpäälliset pitää palauttaa. Halutessasi voit myös lunastaa kaupanpäälliset niiden oikealla hinnalla. Mahdollisia pikatoimituslisiä ja Collector-laskutuslisiä ei palauteta.

Kustomoidut tuotteet

Tuotteilla, joiden värejä on mahdollista vaihtaa ja yhdistellä omien mieltymysten mukaan ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Tuotteen palautusoikeus on ilmoitettu erikseen jokaisen tuotteen tuotesivulla.

Maksuton tuotteen vaihto

Tuote voidaan vaihtaa maksutta kerran toiseen samanlaiseen erikokoiseen tuotteeseen.


Noutamattomat paketit

13.6.2014 voimaan tulleen kuluttajansuojalain muutoksen mukaan asiakkaan on ilmoitettava palautuksista aina etukäteen ja paketin noutamatta jättäminen ei ole enää palauttamista. Noutamattomista paketeista perimme edestakaisten postikulujen hinnan.

Palautuksen käsittelyaika

Palautamme maksusuorituksesi, kun olemme vastaanottaneet palautuksen tai olet osoittanut lähettäneesi tuotteet takaisin viimeistään kahden viikon sisällä peruutusilmoituksen tekemisestä.  Kun olemme käsitelleet palautuksesi, saat siitä vielä sähköpostiisi erillisen ilmoituksen. Vaihtotuotteet postitetaan heti palautuksen saavuttua. Huomioithan, että asiakaspalautuslähetykset liikkuvat postissa paljon normaalia postia hitaammin. Mikäli tuotteen vaihdolla on kiire, saat sen nopeimmin tekemällä uuden tilauksen ja palautustuote hyvitetään sen saapuessa.